19
dec
Nieuw (online) energieloket!

Nieuw (online) energieloket!

De gemeente Vijfheerenlanden heeft vanaf 1 januari 2023 een nieuw (online) energieloket. U kunt hier terecht voor alle informatie over het verduurzamen van uw woning, tips om energie te besparen, subsidies en persoonlijk advies. Dat is fijn voor zowel inwoners als de gemeente zelf. De website jouwhuisslimmer.nl/vijfheerenlanden is het startpunt voor bewoners die hun woning willen verduurzamen.

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Voor iedereen die wil beginnen met energie besparen, is het belangrijk erachter te komen welke maatregel en situatie het meest geschikt is. Hiervoor is het mogelijk om een gratis woningscan te doen. Ook voor huurders is er een webpagina vol energiebesparende maatregelen en tips. En zijn er nog vragen? Dan staat er een team energieadviseurs klaar, waar u per e-mail of telefoon uw vragen kunt stellen.  

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie? Kijk vanaf 1 januari op de website jouwhuisslimmer.nl/vijfheerenlanden of neem telefonisch contact op via 085-48 58 379. Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.30 uur.Terug naar overzicht

Reacties

Log in om een reactie kunnen plaatsen!