11
nov
Word energiecoach

Word energiecoach

Steeds meer inwoners in onze gemeente hebben te maken met energiearmoede. Zij hebben een laag inkomen en een hoge energierekening. Dat zal alleen maar toenemen. Landelijk is er geld beschikbaar gesteld om huurders en woningeigenaren met een laag inkomen en een hoge energierekening te helpen om de woningen op korte termijn energiezuiniger maken. Wilt u helpen om energiekosten zo laag mogelijk te houden?
Voor de Aanpak Energiearmoede Vijfheerenlanden zijn we op zoek naar energiecoaches!

Als energiecoach neemt u in een eerste gesprek op welke mogelijkheden de woning heeft. In een volgend gesprek worden de maatregelen toegepast met behulp van een klusser. Daarna wordt samen met de bewoner bekeken wat de maatregelen voor een effect hebben en wat er gedaan kan worden om de energierekening zo laag mogelijk te houden. Vindt u het leuk om andere mensen te helpen en wilt u graag kennis opdoen over energie besparen? Solliciteer dan direct en wordt energiecoach! Voor deze functie zoeken we coaches die minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar zijn.

We bieden een opleiding tot energiecoach en begeleiding via de coördinator. Daarnaast bieden we een vrijwilligersvergoeding volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid.

Interesse? Solliciteer direct!
Wilt u energiecoach worden, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail met uw gegevens en achtergrond naar duurzaamheid@vijfheerenlanden.nl
Voor vragen kunt u contact opnemen met Lilian ter Burg of Saide Kroon via duurzaamheid@vijfheerenlanden.nl of door te bellen naar 088-599 7000.Terug naar overzicht

Reacties

Log in om een reactie kunnen plaatsen!