26
jan
Het is nog niet te laat! Vraag een gratis cadeaubon t.w.v. €42,50 aan

Het is nog niet te laat! Vraag een gratis cadeaubon t.w.v. €42,50 aan

De gemeente deelt uit. Bewoners kunnen een cadeaubon aanvragen ter waarde van €42,50. Deze kan worden gebruikt voor kleine energiebesparende maatregelen, zoals radiatorfolie, tochtstrips of led-verlichting. Zo helpt de gemeente haar inwoners om aan de slag te gaan met energie besparen.

Energie besparen, een lagere energierekening én je wooncomfort verhogen? Dat kan eenvoudig met kleine maatregelen in huis. Maatregelen die niet veel kosten, je zo terugverdient en je woonplezier vergroten. Om haar inwoners te helpen deelt de gemeente cadeaubonnen uit voor energiebesparende maatregelen. 

Als woningeigenaar in Vijfheerenlanden kun je voor €42,50 energiebesparende maatregelen bestellen. 

Hoe werkt het?

  • Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/vijfheerenlanden en vul je postcode in;
  • Klik op de groene knop “Vraag hier uw cadeaubon aan” en laat je gegevens achter;
  • Je ontvangt een unieke code per email. Hier vind je een link naar de webshop en uitleg hoe je de cadeaubon kunt inwisselen.

Op=op dus wacht niet te lang! Deze actie is voor koopwoningen. De gemeente heeft voor komend jaar een subsidieaanvraag gedaan voor
een soortgelijke actie voor huurders.

Over het Regionaal Energieloket

Als energieloket van de gemeente Vijfheerenlanden helpt Regionaal Energieloket woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van de gemeente Vijfheerenlanden. Terug naar overzicht

Reacties

Log in om een reactie kunnen plaatsen!